Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stargazer

    senior tag

    válasz Topiccsendőr #3462 üzenetére

    persze kellett költsek rá, de ezzel teljesen tisztában is voltam, minthogy mindenkinek teljesen tisztában kell lennie azzal a ténnyel, h ha használt cuccot vesz, akkor minden bizonnyal költenie kell majd rá, előbb-utóbb. nekem ezzel nem is volt semmi problémám, mert ha belegondolsz, egy uj runner több mint 1 milla. ez meg mindennel együtt volt kb 410-ben kb, tehát 1/3-ad és félár közötti áron van egy olyan robogóm ami szinte ugyanolyan jó mint a zsir uj. nem tudnám objektíven megállapítani pl százalékosan h az én runnerem egy zsir ujjal kb hány százalékban ér fel, de biztos h egyáltalán nem mondanád 40%-osra egy ujhoz képest.

    persze én nem mondtam h nem kapsz 40-ért, kapsz 10-ért is meg 5-ért is csak kérdés h milyet. én lentebb említett elképzeléseimnél fogva soha nem adnék ki 40-et egy 20éves jog-ért, de mindenki azt vesz amit akar, véletlenül se akartam győzködni senkit h vegye meg az enyémet, mint ahogy lentebb említettem is h nem 100% h el akarom adni.

    nem érzem úgy hogy át lettem volna kúrva ezzel a runnerrel amit vettem, ténylegesen. persze kicsit bosszantott h ugy csináltak a boltban mintha nem tudták volna h annak a sárvédőnek nem olyannak kell lennie, és ha egykerekeztek is vele, tuti h nem sokszor, mert a kormányon ennek semmi jelét nem lehet észlelni. sőt. a mért kompresszió alapján számomra egyértelmű h tényleg megkímélt a gép. azért az is kicsit erős h biztosra veszed h nem gyári a fényezés. nem tudom mi alapján vagy ebben olyan biztos. milyen összegányolt elemekre gondolsz?

    fentebb említett dolgoknál fogva pont h sztem nagyon is jó vétel volt ez a bringa. és egy gumicsere azért még messze nem dönti romba egy vásárlás milyenségét, de te tudod.

    [Szerkesztve]

    Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...

Új hozzászólás Aktív témák