Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • huszi.gyb

    senior tag

    válasz VW #35579 üzenetére

    Az a baj, hogy tesóm osztálytársának 14 éves korától 3x vették el a jogosítványát ittas vezetésért, két személyezésért, gyorshajtásért, bukó nélkül egy tuning Aerox-on (a háromból 2x mindegyik feltétel teljesült). Az ilyenekből sosem lesz felelősségtudatos ember. Ha ezeknek a marháknak (már bocsánat) engedélyezed, akkor mi lesz a következő? És mielőtt azt hinnéd, magam ellen is beszélek, mert az én robogómon is elférünk ketten rövid úton. Sőt, 2 személlyel viszi az 50-et. Szóval városban még akár lehetne is használni... De sajnos így is sok a felelőtlen idióta, aki többet gondol a saját tudásáról. És ezek miatt nem támogatom.

    szerk.: @(#35581) bogyo112: Én nem fosok a Kresztől. Nem nagy szám, meg lehet tanulni. Viszont nem értem miért kötelező 35-40 000Ft-ot kifizetnem, ha már 2x megcsináltam elsőre, és azóta is aktívan vezetek. Nekem ez az egy fájó pont. Ez az összeg annyi, mintha elkapnak jogosítvány nélkül ;)

    Ettől függetlenül meg fogom csinálni az A korlátlant, de A2-re nem szívesen adok ki pénzt, mert az egészben a lehúzást érzem, és nem azt, hogy húúú majd ők biztonságosan megtanítanak motorozni. Sőt... Ha lehetne olyat, hogy a KRESZ tanfolyamot befizetem, de helyette gyakorlati órákat veszek (Ha mondjuk van már jogosítványod, és elsőre v max. másodikra sikerül a KRESZ) akkor azt nagyon is támogatnám... Annak látnám értelmét. :)

    [ Szerkesztve ]

    www.dongosofor.hu

Új hozzászólás Aktív témák