Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _ak_

    addikt

    Sziasztok!

    Régebben már érdeklődtem és kaptam is sok-sok tippet, h milyen robogót érdemes venni, de mostanra megváltozott egy-két dolog és így újra a tapasztalatotokra lenne szükségem.

    Faternak lenne szüksége egy robogóra. Mivel elég nagy darab, mindenképp egy nagyobb testű robogót szeretne, mutogatta is, h pl a kymco dinkek tetszenek neki. A másik probléma, h csak egy B-s jogsija van és nem h motorozni, de még biciklizni sem láttam őt, és bár elsőre hevesen elleneztem, h 50est nézzen, jobban belegondolva viszont lehet, h mégis elég lenne, amúgy is csak szinte itt helyben használná. (egyébként is én voltam az egyedüli aki 125 felé hajlott, mert én közlekedni is szerettem volna vele, de én inkább neki állok a korlátlan jogsinak)

    Szóval egy nagyobb testű, erős 50es robogóra tudtok márkát/típust ajánlani? Az is lehetséges, h újonnan venné meg, szóval nem muszáj régi modellekhez ragaszkodni.

    szentendrén vagy egomba nem tudok egy jó motros iskolát? láttam, h van több is, de hátha van valakinek vmi jó vagy éppen rossz tapasztalata az egyikkel :R

    Let's begin, de gozaimasu!

Új hozzászólás Aktív témák