Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz jófejsrác #75671 üzenetére

    Hajrá, csak óvatosan!
    Nekem fix állvédős és felhajthatós sisakkal van tapasztalatom, de szerintem az állvédő nélküli alá nagyon bevág a menetszél, meg se fordult egy percig sem a fejemben, hogy olyanom legyen.
    Ráadásul jön a tél, nem fogsz tudni úgy felöltözni, hogy ne fázz.

    A lehajtható állvédős sisak előnye, hogy a nyakra, tokára jobban rá tud takarni a füle (az a kis bőrlebernyeg), így egy bargós pulcsi, magas nyakú kabát már jó lehet. Cserébe ha nincs felhajtva, nem fér ki belőle a fejed.
    NZI Combi Duo sisakról jók a tapasztalatok, nekem is van, de több más topiktársnak is, kb 30k újonnan. Hasonló kialakításr és viselésre is a Lidl-ös is, amit idén és tavaly tavasszal is lehetett kapni 15-17 k körül, abból is vettem, nemigen van különbség.

    Szerintem menj be egy helyi motoros boltba és próbálj fel párat, érezd a méretet. Az a jó, amit ha felveszel és rázod a fejed, nem mozog el rajta. Szóval érdemes passzosat venni, a benne lévő szivacs pár óra viselés után felveszi a fejformád. Passzos legyen, ne kényelmetlen...
    Én a Combi Duo-t az oemparts-ról rendeltem, szabócentivel lemértem a fejméretem és kiválasztottam a méretválasztó legördülő menüből.
    Páromnál ugyanígy, ő eleinte panaszkodott, hogy kényelmetlen a sisak, itt szorít, ott szorít, de pár óra után neki is jó volt már. Ugye, neki 35 évesen ez volt az első sisakja, én meg 15 évesen már pöfögtem.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák