Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tamás9x

    őstag

    válasz dond #75891 üzenetére

    Őket még nem néztem, köszönöm :R

    KTMHobby3: Remélem volt benne gy kis irónia, mert el kell hogy szomorítsalak, jól néz ki, a váz kellően merev, de a teleszkópok oylan 60-ig megteszik, felette már minősíthetetlen, de ebbe bele szól a gumi is... üresen 90 kiló vagyok erre szokott ha túrázok rámenni 20-30 kiló táska.

    A műanyagnak köszönhetően sehol nem rohad, DE zörög, így ragasztani kellett egy pár helyen csavaroknál, dekni...

    Gyári állapotban, olyan 3HP 50cc ami PZ16-os karbival kb semmire nem jó, RPM limit nélküli CDI- vel és normális karbival, ki lehet belőle hozni 5-öt, akkor már a max sebessége GPS szerint, 50-55, De súlytól és környezettől függően lehet variálni az áttételezést, 428-as lánc az erőátvitel.

    Fogyasztásod marad 2 liter alatt.
    Majdnem 1:1 megeggyezik a Honda Monkey blokkjával, szinte csereszabatos elég sok alatrész, nagyon kis masszívnak ismertem meg, sok helyen találkoztam ezzel a blokkal.
    A jelenlegi konfig bővel túlteljesíti ezeket az értékeket.

    Fékek: Elől hátul dob fék, amik meglepően nagyon jól fognak,(még..) de én rengeteg morot féket használok, így lehet egy 2T robogót nem fogna meg rendesen, egy tárcsa előre nem ártana, hátul bármiylen sebességnél lehet satuzni a keteket.

    Dönthetőség, kanyarodás: Mintha egy nagymotoron ülne az ember, benned van a "Jani" Döntöd mint a nagyok, kopik a lábtartó, amíg egyszer be nem akad, és jön a baj, szépen és jól kanyarodik. szerintem nagyon szélesek a lábtartók, és túlságosan hátul vannak 174cm vagyok hosszú távon már nem kényelmes. Egyenes hát.

    Kábelezés, az igazi gagyi kínai vacak, világítás az igazi kínai vackokat meghazuttoló vacak, vásárlásnál azonnal kuka az összes izzó, és ledet mindenhova.

    Króm: ahogy kivitted rohad mindenhonnan, az első év arra jó, hogy gyűjts egy kis pénzt, és majd télen homokfúvás-festés

    Más nagyon nem jut eszembe, jelenleg 4000Km van benne 0km-es korától nálam van.
    A legutóbbi túrám 2*332km volt Nyh-Mór-Balaton-Mór-Nyh Nem hagyott ott sehol, a defekt ami aggasztott nagyon.

    U.i.: Nem minden ami arany ami fénylik, amennyi munka belement, nem kezdeném újra, körbe nézném mosolyognék, és vennék valami min, 250-es 4T-t mert kijönne az árból. ;]

    [ Szerkesztve ]

    https://www.youtube.com/@kisstontour

Új hozzászólás Aktív témák