Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyogo83

    Topikgazda

    válasz energy4ever #75944 üzenetére

    Hasonlo tapasztalatom volt nekem is (SOS jogsi), mind idoben, mind hozzaallasban, meg a motorok technikai allapotat tekintve is.
    138k??? Az hogy jott ossze, nekem valami 50k korul remlik mikor csinaltam. Vagy a plusz orak dobtak meg?
    Elsore engem is meghuztak egy olyan miatt, ami miatt majdnem nekimentem a vizsgabiztosnak es erosen gondolkodtam a feljelentesen.

    Amugy csak tudom ajanlani hogy ne itt csinald, mert hamarabb meglesz normalisabb oktatokkal.
    Iden 3 haverom csinalta Vacon egy oktatonal, aki iszonyat jo fej volt es nem kellett heteket varni az orakra meg a vizsgaidopontra.

    Roviden a sztori: mar mentunk volna vissza a tanpalyara, Zuglo, Mexikoi uton haladva. Mondta, hogy a kovetkezo lehetseges jobbos utcanal forduljak le. Trofeanal (Erzsebet/Mexikoi sarka) akkoriban utfelujitas volt, felfestesek semmi nem volt. Ott a lampanal jobbra rafordultam az Erzsebetre es ugy mentunk vissza.
    A tanpalyan kozolte, hogy szinte hibatlan volt minden, kiveve hogy ott nem lehetett volna jobbra kanyarodni...Mondom ne nezzen hulyenek, itt elek majdnem 20 eve, ismerem mint a tenyerem a kornyeket. Mondja rohogve, hogy akkor most szol, hogy rosszul :((( Annyiban hagytam, mert meg en is elbizonytalanodtam, hogy hatha a felujitas miatt nem figyeltem valamit. Hazafele menet egybol arra mentem es meg se lepodtem, hogy semmi nem tiltotta, semmi valosagalapja nem volt annak amit mondott.

    Kovetkezo oran ugy lebasztam az oktatot, aki egesz addig egy bunko fsz volt, hogy miert nem allt ki mellettem, hiszen o is tudja hogy ez kamu indok volt. Full kussban volt, majd annyiban maradtunk, hogy nem erdekel hogy, de 2 heten belul szerez egy vizsgaidopontot az ilyenkor kotelezoen levezetendo plusz orakat meg szepen beirja maganak hogy levezettem. Nem is mert egy szot se utana szolni, meg bunkozni.
    Kovetkezore meglett csont nelkul.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák