Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz KTMHobby3 #75960 üzenetére

    Alapvetően ez egy IT fórum, a robogózás annyira mellékszál, hogy csuda. Másrészt a rangrendszer a tag fórumbéli aktivitását hivatott tükrözni, nem a szakmai kompetenciáját akármilyen téren.
    Én lassan 15 éve regisztráltam, egy időben a küldő HDD-k topikjában igen aktív voltam, de ez nem jelenti azt, hogy ezidő alatt bármilyen IT, vagy nem IT témában profi lettem volna.
    Vannak tematikus rangok, mint nekem a Korrektor (Logout címlapos írásokat javítgatjuk, ahol szükséges, de nem szakmai szempontok alapján), Arcképgyáros (ez is magáért beszél), stb.
    Pár éve bevezették a topikgazda rendszert, aki amolyan kinevezett sulis folyosóellenőr abban a topikban, amihez van némi affinitása. Itt nyogo83 és sityupityu, vállalták el ezt a tisztséget, máshol én vállaltam. Szerintem egy topikgazda első sorban a rendre ügyel, szakmailag nem kell kőprofinak lennie, csak tudja, mi számat hülyeségnek. Szerintem az itteni topikgazdák messze túlszárnyalják legtöbbünk elvárásait. :R

    Azt lásd, hogy a Ph!-s rang nem minősíti a felhasználót, ellenben aki így tekint rá, az már minősít. Vannak olyan nagyúr rangú felhasználók, akik mindenki szemében szálkák, szakmaiságuk megkérdőjelezhetetlen a rossz értelemben, esetleg már beleszaladtak pár ideiglenes kitiltásba, korlátozásba is.
    De láttam már 100 hozzászólásos frissen reggelt tagot is topikgazdaként, ami azért egyfajta elismerés.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák