Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz Oldmobil #69252 üzenetére

    Budapesten pontosan hol? Szuterénban nem lesz szolgáltatás sem most sem a jövőben :)

    Egyébként ez a 3G-s minibázis? Amennyiben igen, a telefonod L800+VoLTE képes? Mert ha nem akkor lehet működne rendesen L800-on VoLTE-val a hanghívás.

    Az, hogy egy ember miatt nem fejlesztenek, azt nem érzem ekkora tragédiának, viszont abban igazad van, hogy ezt a minibázisos történetet hagyni elhalni talán nem a legjobb lépés. Annyit azért tegyünk hozzá, hogy a minibázis/femto azért nem terjed (és ez állhat a nálad feléépő "nem cseréljük ki" attitűd hátterében is), hogy sajnos ezek nem hogy olcsóbbak nem lettek, de kifejezetten drágábbak (főleg a 4G képes verziók), így több száz eurót invesztálni abba, hogy fizetgess egy olyan havidíjat amivel éppen kitermeled az eszköz árát mire elavul, az nem üzlet. Azt hiszem hogy az üzleti ügyfeleknek (nem egy kártyára) talán van még minibázis vagy annak az enterprise verziója, de ez rajtad mondjuk nem segít.

    Amit 4Grider írt, azt érdemes lehet megfontolni, hátha csak táphiba. MOndanám hogy odaadom neked az enyémet, de sajnos az UK szoftveres, szóval nem működne a magyar hálózattal :-/

    [ Szerkesztve ]

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák