Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • huskydog17

    addikt

    válasz hahakocka #43027 üzenetére

    Nem unod még, hogy állandóan valótlan információkkal és ferdítésekkel spammeled az AMD marketinget ráadásul NV-s topikban?

    "Árukeresőn 388e Ft az INNO3D Super Ti je."

    Biztosan nem, ugyanis Árukeresőn jelen hsz és a te hsz-ed megírásának pillanatában nem létezik 4070 Ti Super, ahhoz még túlságosan friss termék:

    "MSI gaming 420e Ft ugyanitt."

    Ugye tudod, hogy az MSI-nél a Gaming nem MSRP modell, hanem egy prémium feláras típus? Úgy tűnik ezzel sem vagy tisztában. Nézzük meg, hogy az RX 7900 XT-ből mennyibe kerül az MSI Gaming típus, az egyetlen találat az árukeresőn:


    412k. Nahát!
    Tehát neked sikerült összehasonlítani egy több, mint egy éve a piacon lévő termékből egy nagyon olcsó MSRP típust egy 2 napja megjelent termék prémium változatával.

    Amúgy az Inno3D adatod sem stimmelt, mert 362k jelen pillanatban az Alza-n úgy, hogy raktárról azonnal vihető.

    Tehát ha a te logikádat alkalmazom, akkor ezek alapján kijelenthetjük, hogy az új 4070 Ti Super már 362k-től kapható itthon, míg az RX 7900 XT jóval 400k felett van (pl.: van rendelhető XFX 436.960 Ft-ért). Látod már, hogy mi a gond itt?

    Szerintem amíg nem érted és nem látod a problémát, addig inkább hanyagold itt a kommentelést, mert ez így ebben a formában amit csinálsz, értelmetlen spammelés. Arról nem is beszélve, hogy ez nem a VS topik.

    #43028: Igen, 128 bites, de ez önmagában jelentéktelen információ.

    "Első részben nem volt az is?"
    Igen, ott sem volt, de ahhoz az első rész túl régi is (2017-es).

    [ Szerkesztve ]

    Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

Új hozzászólás Aktív témák