Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F_Gergely

    őstag

    válasz oliwire #52397 üzenetére

    szia,
    ez önmagában nem nagy meló viszont körültekintés már időigényesebb.
    1. Központi zár felépítése egy központi vezérlő doboz van az irányít mindent. Kérdés nálad hogy működik? Manuális zárás az mit takar? Te nyomod le a gombot vagy csak kulcsal működik? Ezt sajnos ki kell mérni időigényes, utána lehet menni tovább. Időben kb másfél 2 óra szereléssel méréssel együtt, ha kell vezérlőt cserélned.
    2. Klíma 4 fok alatt nem kapcsol, télen elég nehéz kipróbálni. Hideget kell fújjon kb 1 perc után, ha nem fúj több oka lehet. Egy megbízható klímás kell (tudok ajánlani), én 4-5 klímásnál voltam mindenki lehúzott vagy elküldött, de egy se oldotta meg a klímám problémáját, majd kiderült a hűtőközeg volt kevés. Klímásnál kb 1 óra alatt kiderül mi a helyzet, gépre rákötik, nyomás próbázzák, ellenőrzik a rendszered majd feltöltik ha jó.
    3. Rádiót átrakni kb 15-30 perc ha tudod hova kell nyúlni.
    4. Ha van távirányítós kulcsod, abba rakd át az indítókulcsod immo chipjét és indulni fog azzal is. A távirányító elem érintkezője forrasztható, nem nagy művelet. Csomagtartó zárját lamelláztatnod kell, célszerű kivenni a zárat, elvinni egy zárashoz aki megcsinálja neked pár ezer forint meg kb fél óra.

    Remélem minden kérdésedre tudtam válaszolni.

Új hozzászólás Aktív témák