Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lasliegrand

    tag

    válasz Soma01 #43210 üzenetére

    Nagyon jó és jogos kérdések, köszi! :)
    Válaszaim:
    - Lehetni lehet gondolom, bár szeretnénk elkerülni...
    - Elég mindenhova a wifi, így folyosónként egy-egy jól elhelyezett jelerősítő szerintem elég.
    - Csak ha ez nem jár további bonyodalommal pl egy net reset vagy valamely wifi segédeszköz esetén. Egyelőre megvagyunk egy hálózattal. 4en lakunk össz a 2 lakásban, többen itt lent nem is nagyon férnénk el.
    - Persze, van support és telefonom meg google is. Nincs tapasztalatom ilyen réten és elég tudatlan is vagyok még, de sokmindent megcsináltam így nulláról indulva kis utánanézéssel vagy fórumozással ugye... :DDD
    - Amennyire én tudom, a wifi legnagyobb ellensége az emelet, oda valszeg elkerülhetetlen lesz a kábeles segítség de délután járkálok egyet fönt, hogy meglessem, mennyire lehet fogni a jelenlegi wifit.
    - Jogos felvetés. Ott még lesz falbontás is, mert nagyon picik a lakrészek, néhány egyesítve lesz. Ha minden igaz 3 lakás lesz ott is, de kisebbek mint lent. Jó ideje húzódik és áll már a kialakításuk, de pár hónap múlva folytatódhat... Beköltöztetés szvsz 2 év múlva várható kb.
    - A tulaj (aki amúgy a faterom :D ) engem bízott meg erre, elmondása szerint a halom újítgatás/átalakítás stb. mellett nem sokat számít már az erre szánt pár 10ezer ft. Fontosabb a biztos, stabil működés.
    - Jelenleg "kemény" 30 Mbit/s, de 150ig lehet bővíteni. 50ig minimum fogom már ma, mert extra hűségidővel párszáz fttal kell csak többet fizetnem érte és ha nem elég, fölfele később továbbra is bővíthetek.
    - Nálunk a miénken kívül kb 1-2 hálózat bukkan néha fel az elérhető hálózatok között. Álatalában egyszerűbb eszközöket használunk hétköznapi használatra, de időben elég sokat (a barátnőmmel mi már a telefonnyomkodós generáció tagjai vagyunk), így fontos a folytonos, stabil kapcsolat. 5Ghzt nem tudom hirtelen használ-e valamelyik eszközünk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák