Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DjKoxi

    senior tag

    Üdv!

    Lehet rossz helyen kérdezek, de ezt találtam legjobban a témához illőnek.

    Az internetet és a tv adást a naracom szolgáltatja optikai kábelen. Ez az optikai kábel bemegy egy router szerű 2 antennás eszközbe aminek van sok LAN kimenete, meg f csatlakozós koax kimenete.
    A gondom a következő : Samsung q60 r tv nem tud csatlakozni wifin/kábelen ehhez a routerhez. Bármelyik telefon, laptop gond nélkül csatlakozik a jelszó megadása után. Ha telefonnal megosztom a netet akkor csatlakozik a tv, tehát a TV wifi rendszere működik.
    Csatlakozás előtt látja a tv a naracom routerét, de hiába adom meg az eszköz nevét és a jelszót a tv sikertelen csatlakozást ír. A szerelők azt mondták ez ilyen, nem szereti a Samsung tv-ket csatlakoztassak egy wifi routert és úgy használjam a tv-t. Kábellel sem tudok csatlakozni, valószínű, hogy nem oszt IP-t a tv-nek. Miért nem? A naracom routerének menüjéhez nincs hozzáférésem.
    Nincs erre valamilyen megoldás? Feleslegesen nem szeretnék még egy routert üzemeltetni. A naracomos egység wifi része teljesen elfogadható hatótávban és sebességben is.

    Lehetséges, hogy a Samsung tv-k MAC címe tiltva lenne a naracom routerében?

    Köszönöm szépen a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák