Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alex91

    félisten

    válasz huan #54876 üzenetére

    1. A ket szint kozott van kabel a ket router kozott. Ez tiszta ugy, a legjobb megoldas, es itt olcsobb eszkozok is szoba johetnek.

    2. A ket router kozott wifis osszekottetes van. Ilyenkor fontos, hogy a ket router kozott meg megfelelo legyen a sebesseg, kvazi “kozel” legyenek egymashoz. Ilyenkor ugye jeltovabbitas folyik, ha a bemeno lassu, akkor a kimeno is az lesz. Ami meg gond, hogy ha nincs kulon csatorna a ket router kozott, akkor mar eleve felezodik a sebesseg, amit szolgaltatni tud a klienseknek. A tri-band keszulekek ebben jobbak, de ugye az aruk is olyan.

    3. Powerline alkalmazasa a ket szint kozott. De ezt mar probaltad, ha vezeteken rakotve a klenst jol teljest (nem szakad, stabil, gyors kapcsolat), akkor ez jobb lehet, mint a sima wifis megoldas. Ugyan reg volt, hogy ilyennel probalkoztam, de ez is eleg lutri, hogy fog szuperalni, es lehet, hogy egy aramot fogyaszto eszkoz bekapcsolasaval borul az egesz.

    Most azert is nehez is ezeket beloni, mert biztos van egy optimalis megoldas, ami kielegiti az igenyeket, es arban is ok. De most gondoljunk bele, veszunk valami olcsot, de megse talaljuk el, xar lesz az egesz, biztosra probalunk menni, es inkabb dragabb, jobb eszkozt veszunk. Ha szerencsenk van jo lesz, de ugye lehet, hogy egy olcsobb is eleg lett volna. Ami meg katasztrofa, ha veszunk dragat, de meg az se lesz jo... :)

    Azert, hogy mondjak is valamit, az 1. esetre 2 db Asus RT-AX58U, 56U, de AC-s eszkoz valasztasa eseten lehet meg arat faragni.
    2. esetre ugye a tri-band kicsit borsos, de azert mondok :). Asus ZenWifi CT8, ami olyan 100k korul van 2 db-os kiszerelesben, vagy TP-link Deco M9 plusz hasonlo arban, bar ide switch is kellhet, de szerintem az asus jobb. Ezek AC szabvanyt tudnak.
    3. eset meg ugye powerline+1. eset.

    Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

Új hozzászólás Aktív témák