Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz V/ #20094 üzenetére

    Bocs ha érthetetlen voltam.

    A fizetési bizonylatot a PayPal-tól kaptam nem a Fidelizer gyártójától, úgyhogy azon semmiféle aktiváló kulcs nem szerepelhet, nincs is.

    Azt a kulcsot (kódot) én írtam be a linkelt site-on mielőtt megnyomtam a play-t. Én készítettem a fidelizer.key programmal, ami a gépemről készít egy betűkből és számokból álló azonosítót. Ezzel készítik el a program fizetős változatát és küldik el számomra.

    A PayPal küldött egy igazolást nekem, amivel egy időben a gyártót is értesíti. A kérdés az, hogy a gyártó mit fog rólam megtudni abból a befizetési értesítőből. Azaz megkapja e a nevem és az e-mail címemet, mert sajnos külön nem írtam be fizetéskor. Még pontosabban azt a nevet és email címet megkapja e, amit a PayPal regisztráció során beírtam, mert külön máshol nem tüntettem fel.

    Másrészt azt se látom igazából, hogy kinek küldtem el a pénzt. A reklamációhoz ez is kellene.

    A program freeware változata, amit ott le lehet tölteni már évek óta megvan, rendszeresen használom. A kulcsot és a nevet azért nem írtam be, mert nem találtam a rublikát, hogy hova kell beírni. Másrészt nem értettem, hogy miért kell a kulcsot külön is beírni, mert a site automatikusan beviszi, minthogy tette is nekem.

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák