Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baleroo1

    csendes tag

    Sziasztok!

    ELEGEM VAN A PAYPAL-ből, VALAKI SEGÍTSEN!!! :O

    Kb 4 éve használom , már a Paypal-t évi 6-8 alkalommal internetes fizetésre. Nem is volt semmi probléma egészen egy hónappal ezelőttig. De azóta a következőt írja , ha valahol használni szeretném:

    An error occurred while processing your request. Before submitting this again, log in and check your Account History to ensure that the transaction didn't complete.

    Amikor bejelentkezem a Paypal fiókomba akkor pedig ez az üzenet fogad:

    Sorry — your last action could not be completed
    If you were making a purchase or sending money, we recommend that you check both your PayPal account and your email for a transaction confirmation after 30 minutes.
    If you came to this page from another website, please return to that site (don't use your browser's Back button) and restart your activity.
    If you came from PayPal's website, click the PayPal logo in the upper-left corner to return to our home page and restart your activity. You might have to log in again.

    Sajnos angol tudásom szegényes, de végig néztem a Paypal profilom, mi lehet a gond. Javítottam is azokat a dolgokat amit pirossal jelölt (Pl. email cím megerősítése).
    Az eredmény ugyanaz :o
    NEM ÉRTEM A DOLGOT!
    - a bankkártyám érvényes
    - van rajta fedezet
    - vásároltam is már ezzel a kártyával a Paypal-en keresztül (legutóbb márciusban)

    Utolsó ötletként megnéztem a bankkártya adatokat és láttam , hogy felajánlja a kártya összekapcsolását a Paypal-el (mégegyszer?). Nosza! A számláról le is vonta a 400Ft-ot. A CODE jött SMS-ben rögtön. De a megerősítés során a 4 jegyű kódot nem fogadja el a rendszer.
    A következő üzenetet írja:

    The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience.

    Vagyis próbáljam meg később.BAHH! Mikor? majd a következő életembe? :W

    Valakinek ötlete?

    Üdv : Baleroo

    ui: külföldi fórumok alapján 5-6 fajta böngészőt és különféle böngésző beállításokat kipróbáltam, de semmi eredmény

    [ Szerkesztve ]

    Ha mindenre tudnám a választ-sosem kérdeznék

Új hozzászólás Aktív témák