Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • net84

    őstag

    válasz Mágus2 #41015 üzenetére

    Meglepő volt. Amikor Ő indított, én voltam autón kívül, nem tűnt szenvedősnek. Az előbb kimentem fotózni, első indításra hosszan (1,5-2 mp) tekert. Fordulás-fotó-újra indít. Ekkor pedig meglepően röffent elsőre. Nem rossz vas ez, lelke van, amit ápolni kell. :DDD

    Egyelőre csak szemre-fülre "nézték" meg. Esélyem nem volt a szerviz közelébe beállni. Csütörtökön megkapja a diagnosztikát. Az akku és a kimaradt (papíron legalábbis) szerviz miatt kértem a teljes átvizsgálást már időpont foglaláskor és az alkatrészek rendelésekor.

    Mindezektől (a szerviztől és az átvizsgálás eredményétől) függetlenül megnézetem egy öreg motoros szakival is.
    Anno mikor a C2-őt vettük, akkor váltócserét jósoltak neki egy kopogó hang miatt. Majd amikor a kopogó hang párosult a kormány ütemes rázásával és olyan erős lett a hang, mintha belülről valaki kalapáccsal akarná kiszabadítani magát, SOS-ben begurultunk hozzá. 45 perc kutakodás után talált 2,5kg-nyi leszakadt öntöttvas nehezéket (az ő megfogalmazásában) a kormányrúd és a váltó közé beesve. Nem kért egy fillért sem, pedig majd két óra volt, mire átnézett mindent és kiszedte a feleslegessé vált "alkatrészt". Azóta sem cseréltünk váltót (a hang is megszűnt).
    Az egyetlen gond, hogy befejezte a "munkát". Így már csak ismerősöknek segít/dolgozik. Szívem szerint hozzá vinném a kötelező szervizekre is, csak így pofám sincs hozzá. Emiatt azért még meg fogom keresni.

    tomcsi23 - köszönöm, jó ötlet. A 7 évet én is olvastam, igaz Audinál, megpróbálom kideríteni mi a helyzet a Seatnál.

    Képek töltődnek...visszatérek :)

    Read only...

Új hozzászólás Aktív témák