Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz TaaT #45028 üzenetére

    Én nem vagyok futár, mégis zavar, mikor valaki látszólag ok nélkül mindenhol sebességkorlát-10 tempóval gurul. Megelőzni csak büntetési kategóriába eső gyorshajtással tudod rendesen, mögötte haladni pedig frusztráló lehet, ha saját magadtól úgy választanál sebességet, hogy még épp a büntetési limit alá essen. Tudom, hogy nem ég és föld, de 10 perc is kidobott 10 perc, ha semmit nem nyersz vele, csak "csak mert".

    Azt is jobban tolerálom, ha megyek GPS-es 135-el a belső sávban, de elémugranak stabil GPS-es 125-el úgy, hogy akár fékeznem is kell egy picit azon felül, hogy kikapcsolom a fékpedállal a tempomatot, aztán együtt előzünk 2 percen át egy sort, majd nyomok egy resume-ot a tempomatra és én előzöm őt 2 percen át, mert mikor visszamegy a külsőbe, ahhoz azért ad egy kis gázt, mert ahhoz kell, és a külsőben nem 125, hanem 130 is OK rövid időre, ha épp felgyorsult kifelé sorolásos gázadááskor. (Tehát az egyetlen, amit tényleg elér, hogy nekem a fékhez keljen nyúlni és figyelni, ne csak tempomattal gurulni.) :DDD

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák