Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Z0mbi

    senior tag

    válasz focvis #87014 üzenetére

    -ez most nem felvagasnak keszul-
    svajcban elek. 700m magasan van a peco amit berelunk. a munkahely meg 250 valamenyin. nos az ut az erdoben szerpentines erossen. es ha asszonyka nem ul bent..akkor MADAFAKA! foleg felfele, azt jobban birom. na ott lehet eleg az olaj. Volt hogy felmasztunk vele 2200 ra (egy hago) hat ott is kapott szegeny. de konyorgom ott nem lehet szoftosan menni. minden arrafele valosi ember tolja neki mint allat. Neha el is borzadok hogy vezetestechnikailag azert ottvannak az ilyen szitukban. sok kicsuszast meg nem lattam hajtuben. Pedig errefele van elmebeteg gep rendesen. (meg ezeknek annyi zsejuk ami csak szem szaj ingere)
    en az a4 el a hetvegi poroszkalo vagyok a 211 pacival. a szaros utolso fiesta is st . nagyon nincs merci se amin ne fityegne az AMG. Mikor vettem az autot volt egy ugyan ennyiert ABT is. de nem mertem tuning autot venni.
    Naszoval lehet ez az egyik oka a magas olaj fogyinak. (bar szerintem autobahn 1000km /3-4dl is sok ahoz kepest hogy a szivo1.6 os bombos 20000 utan szolt hogy lottyintsek par decit)

Új hozzászólás Aktív témák