Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ßrainiac

    addikt

    Vicceskedik a verda :(

    Motorfek kozben ha gazt adok (ralepek es fordulaton tartom, nem gyorsitok) olyan 1-2 masodperc mulva elveszi a gazt egy pillanatra (finom utest lehet erezni), nem 100%-ban mindig csinalja, de huzatasok utan lehet ra felfigyelni.

    Aztan ma meg olyanokat csinalt, hogy amikor kinyomtam a kuplungot, hogy kivegyem sebessegbol, felment a fordulat 1500-re es utana ment vissza alapjaratra, nehany perc mulva meg amikor megalltam a lampanal elkezdett alapjarat es 1000rpm kozott ingazni.

    Hazafele videoztam egy rovidet, allohelyzetben adok gazt, elengedem, lefele megall, majd picit megemeli, megint lemegy, megall es harmadjara megy csak vissza alapjaratra.

    Nem tudom, az szolhat-e mentsegere, hogy 95-ost tankoltam (epp nem volt egyik toltoallomason sem 98..), de majd beletolok egy OMV 100, vagy MOL Evo-t amint lesz ra erkezesem.

    Per pill valami fura PFR6J gyertya van benne, ezt lecserelem valamelyik ajanlottra a napokban, talan mar ma berendelem a PFRQ6-ot, VR6 szerint PCV szelep, lanc hobelevanc es vezerles csere idoszeru, ezen kivul mit lehet meg erdemes megnezni?

    Elore is koszi :R

Új hozzászólás Aktív témák