Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • konzumpro

    senior tag

    OLED806, sideload-os edge, opera böngészőkkel fullscreenben a videó egy ideig megy, aztán mikor kifade-el a vezérlő, elfeketül. Pech.

    De legalább sikerült kikapcsolni a híreket az edge-ben, csak adb-n keresztül futtatni kellett egy wm density 240-et, hogy megjelenjen a hamburger menü amivel be lehet állítani az új fülön hogy mik jelenjenek meg.

    A billentyűzetek eléggé mostohán vannak kezelve, a gyári gboard-ot nem lehet egérrel kattintani, a gyári AOSP meg arabul és csehül tud többek között, magyarul nem, rájuk frissíteni nem nagyon engedi a rendszer, akkor se ha rányomok hogy telepítse, talán valami developer/google play beállítás lesz. Appokból az armeabi-v7a verziók esélyesek a futásra, de vannak multiplatform verziók is.

    Tök jó indítókat lehet gyártani itt: https://atvlauncher.trekgonewild.de/
    Pl. az edge meg a wavelet is így lett kirakva a menübe.

    Még egy HDD-t próbálok szerezni és kipróbálom működik-e a transmission hosszabb távon, mert akkor gyakorlatilag pár hibát leszámítva nincs szükség az eddigi pentiumos laptopos megoldásra, aminek az intel gpu-ja úgysem tud kiszolgálni 4k-s videókat.

    A hangproblémákat megoldotta a wavelet, ha néha kell valami webes tartalom, böngészőből lehet chromecastolni. Összességében nagyon jó minden, jobb mint amire számítottam.

Új hozzászólás Aktív témák