Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Megnyugtatásképp beszámolnék róla, hogy 7000-redik üzemórájába lépve ismét végigmértem és frissítettem a 42G30-am beállításait, és még mindig ~0.021 a fekete, illetve ~85 cd/m^2 a fehér fényerő, tehát előbbi nem emelkedett, utóbbi nem csökkent ezalatt a 7000 üzemóra alatt (szerintem innen sokan nem használják ennyit elsődleges mozizós megjelenítőként, hanem eladják vagy legalább is másik szobába, esetleg rokonhoz száműzik addigra, mire a használati szokásaik mellett elérné ezt az üzemórát egy-egy készülékük). A szürke-skála megjelenítése és a színkeverése sem romlott (mondjuk ez utóbbit nem is várnám, de előbbi esetleg szétcsúszhatna, ha jelentős tartós elváltozások történtek volna a panelben). Ismét csak egy picit kellett rajta pöcögtetni (leginkább az RGB vágási és kontraszt értékeken), ahogy legutóbb (ha jól emlékszem 5500 óra körül) is.

    Ja és persze: mindezt PC monitorként élte meg, mégsem égett még bele semmi véglegesen (homogénebb a panel, mint az LCD-k >=95%-án).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák