Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Hmm. Visszaraktam a diszkeket ugyanolyan 4k-val csíkozott azonos nevű tömbbe ahogy régen voltak. Windows PE alól futtattam a TestDisk-et, 3x is lefutott a deep test. Egyszer NTFS-t keresett Vista kérdésre igennel, aztán nemmel, de csak egy sosem létezett 30Gb-os partíciót talált amiről nem tudod egy filet se listázni, majd Non particioned módban is keresgéltettem vele, így kaptam egy rakat fals találatot ami közt keresgélve se volt semmi értelmes. (NTFS alig volt, egyiknél se stimmelt a méret).
    Most feláldoztam az első partíciót és csináltam egy kis 3Gb-os új partíciót, felhúztam egy XP-t. Most futtatok róla egy Active Partition Recovery nevű programot, egyenlőre csak a logba listáz ez is rakás fals találatot (bár most legalább vannak már méretben stimmelő találatok, szóval biztatóbb). Úgy nézem nem egyszerűen a RAID vezérlő adta be a kulcsot hanem valami nagyobb gáz történt és a raid szakadás csak annak az eredménye, és nem kiváltója volt. (de kár volt beáldozni az első partícióm, most látom ez a program futott volna még DOS-ból is - bár mire GUI nélkül kiválogatom ami nekem kell a 100 fals eredményből...)

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák