Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • madgie

    titán

    válasz C64 #11250 üzenetére

    HD vágáshoz/renderhez vettem én is a sima 2600-at, meseszerűen működik. Mondom, a helyedben megtartanám a Xeon-t, az IGP-je (ami ugye a 2600K féle) kétszer annyi EU-t tartalmaz, mint a sima 2600-é, az Intel Quick Sync meg lehet merít abból némi "erőt" (mivel a CPU-t alig terheli). Pont most, öt perce pakoltam be 16 giga ramot, olcsó Kingmax, CL9, ehhez a fajta felhasználáshoz a mennyiség a fontos (tesztek szerint nem is kell ilyesmihez a gyors memória).

    Tegnap írtam, hogy ha használja a Quick Sync-et a cucc, akkor mennyire brutál gyorsan konvertál. Egyelőre még főleg a "kishalak" támogatják, de azt olvastam, hogy a Premiere-re is kijött a Quick Sync-et használó használó patch, lassan szerintem jön az After Effects-hez is, és akkor a többiek sem maradhatnak el.

    Szerk: a friss ramok miatt most elindítottam egy konvertálást a MediaEspresso-val. A kiindulófájl a Home című dokufilm HD verziója, a cél iPad-re méretezett 720p. Két perce megy, 5 perc múlva valószínűleg végez is (két órás a film!), az összes ram használat 2,66 giga most, a CPU 12-25% között mozog. Mondom, röhögve megoldja az ilyesmit, még sok is a 2600 ehhez (úgy tűnik, a ramból is elég lett volna a fele) :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák