Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Kean_Sorbo #20987 üzenetére

    ASUS elég jól méricskél, viszont a saját programjai túl sok erőforrást foglalnak, inkább aidázok.

    Szeretném, ha szilárd állapotban maradna. Még mindig nyiszog kikapcsolva. Érdekes, alvó állapotban nem.

    lajtika: 10W körül, igen. :K Sajna sem turbo-val, sem anélkül nem tudok 33X alá menni, max. az órajelet vehetem le, de a GTX560-nal turbó nélkül is vastagon VGA-limites vagyok, azért a -1W-ért meg sok értelme már tényleg nincs.

    kop8: VTT-nek kellhet, főleg, ha nagyobb mennyiségű RAM-od van. Nálam pl. 2x4GB-nak több fesz kellett, mint 2x2-nek, pedig az is csak 2 modul. Feszeket egyébként levenni is érdemes lehet, PLL-nek pl. egyáltalán nem kell a default 1.8V. Tuning mellett takarékosság. Segítség a honlapomon. HA sokáig hagyod auto-n a beállításokat, nem sokáig jársz ebbe a topicba. :Y

    SymbianOS: Beállítás kérdése, milyen feszt ad az offset. Nálam semmi gond vele, ráadásul több tesztprogramban is ua. max feszt kapta a proci, ha a tesztprogramok maximumra voltak állítva.

    Tirexi: Rosszul állítottad be a cuccot, talán rajta hagytad az ASRock energiatakarékos cuccát (nem emléxem, minek hívják :B ). ASUS-nál ez az EPU, a tesztemben direkt írom, hogy ezt (és társait) KAPCSOLJUK LE, mert nem valók az offset beállításokhoz.

    B4l!nt: A realitás? :F

    lala42: Igazad lehet, köszi. :R Nekem a sima S3 mód (készenlét) bőven elég. Most gondolj bele, ha nem terhelt a proci, fogyaszt 10-11W-ot (terhelés alatt meg nyilván nem kapcsol le). Mennyit nyerek C6-tal? Szeretem a takarékosságot, de ez sztem észveszejtően fölösleges. Egyébként meg ne C4-ezzen, ha C6-ot választok, azt nem akartam. :Y :((

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák