Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lala42

    őstag

    Nos olvasgatva itt a hsz.-et, én a következőre jutottam. Úgy döntöttem, hogy lexarom az energiatakarékosságot. Minden beállítást kipróbálva, ez lett a 24/7-re a végleges.
    Cpu 1,26
    Memória 1,46 ( így 1,5-öt kap.
    LLC 4. ( minden más beállításnál droppolt ) ennél fixen tartja terhelés alatt is az 1,26-ot. Ha ezen váltolzattam akkor össze-vissza droppolt.
    Minden már értéket fixre állítottam, semmit nem hagytam autón.
    Így használom már jó régen és semmi gondom vele. Hőfokok is rendben, 30 fok körül, terhelés, ami Bf3-at, IL-2 CofD-t, ARMA-t jelent ( lefut a LINX is, de nem erőltettem órákat )tökéletes. Így 4200 az érték,az-az 42x100,3 Nos ha a BLCK-t belőttem fix 100-ra, az-az 99,98-ra ( másik anomália, hogy nem 7-es véggel hozta a 100 fix-et, hanem 8-al ) akkor már felfedezhető volt a fesz ingadozás, ha minimális mértékben is. Valszeg. lap sajátossága. :U
    A Cpu-z Giga lapról lévén szó, még mindig 1,044-et mutat :DDD Tehát nem mérvadó. Az AIDA szerint mért értékek, megegyeznek a BIOS-ban beállítottakkal.

    Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

Új hozzászólás Aktív témák