Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz #19617792 #21183 üzenetére

    Hát ez az, hogy én E8400-at, E5800-at, i7-920-at, és természetesen i5-2500K-t is linxeltem, és nem nagyon volt omlás linx stabil rendszerrel. Az persze jó hozzáállás, hogy csak irányadónak tekinted, hiszen pont SB-vel könnyen lehet más hibaforrás is a rendszerben. Míg régebben tudhattad, hogy jól betesztelt rendszerrel nem lesz gondod, SB-vel pl. az offset meg tudja tréfálni az ember.
    Mondjuk olyan aztán sosem volt nálam, hogy tesztelt, stabil beállítással bármilyen játék problémát okozott volna, ha csak nem volt bugos, v. AMD-vel még driver-problémák is játszhattak. De játékra adni végképp nem szabad szerintem.

    Igen, én is ezt szoktam mondogatni, főleg, hogy HD4870-eim többször is jártak garban (főképp az ASUS hiperszar saját hűtése miatt), és még VGA-t is kellett vennem, mert nem kaptam meg a kötelező cserekarit a javítás idejére.

    Hát, találtál egy remek alkalmat, hogy kihasználd egy embertársad szorult helyzetét. :DDD Anno sajna nekem is áron alul kellett megszabadulnom az i7-től, de nem ennyire.

    SymbianOS: Offset? :F EPU?

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák