Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    Sziasztok

    Egy olyan gondom lenne hogy az alaplapom elvittem gariztatni mivel rossz a hálókari. Kaptam kölcsön egy Giga H61M lapot addig.

    Eddig gépet nemnagyon raktam össze, most raktam össze elsőnek gépet :U És olyan gondom lenne hogy lehetséges hogy elrontottam a proci pasztázást. Mivel

    1; A hőfokkal lenne olyan problémám hogy Aida-t futtatom és látom hogy 1-2 másodpercenként ugrál a magok hőfoka. 35-42 között naggyából. Ez a hőfokingadozás mennyire normális? tehát ez alapjáraton van így amikor pl netezek, msnezek, stb. Úgy pasztáztam hogy nyomtam egy kicsi cuccot a proci középére, majd ráhelyeztem a proc hűtőt és úgy paszíroztam szét a pasztát.

    Igaz vagy 3-4* levettem a hűtőt meg visszaraktam hogy megnézzem nem-e nyomtam túl sok pasztát. Lehet hogy ezért ingadozik a hőfok mert elrontottam a pasztázást, vagy csak szimplán a progi nemtudja pontosan olvasni a magok hőfokát? Mx2 pasztát használtam. A proci meg egy I5 2500

    2;

    Illetve másik kérdésem lenne hogy akartam állítani bios-ba a proci fan szabályzón és ezt dobta a gép.

    CPU Smart FAN Mode: Auto-ra van rakva, itt még kitudom választani a PWM-et meg a Voltot. Itt ennél a beállításná melyiken jobb hogyha van?

    Illetve efölött a beállítás fölött van egy olyan hogy Slop PWM. és itt az van most hogy 0.75 PWM value /C-fok

    itt feltudok menni 8 lépcsőbe 2.50 WPM value / C-ig Ez miakar lenni pontosan?

    Köszönöm előre is a segítséget.

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák