Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Erdei88 #30025 üzenetére

    Ha -0.30-on 1.35-öt ad terhelve, akkor elméletileg valahol -0,1V körül lenne meg neked is a szükséges fesz. Hogy -0,05-ön miért nem indul, azt nem tudom. Lehet beállítás, vagy hardveres akadály, egyszerűen nem működik a szabályozás azzal a fesszel.

    -Solt-: Ha nem érted, miről van szó, hát nem érted, de emiatt ne vádolj engem csúsztatással és inkorrektséggel, főleg idekint. Ment pü.

    lipi67: Elmegy az a gép így, de szerintem egy Athlon X4-t érdemesebb lenni a VGA alá tenni, hogy amelyik játéknál jól jönnek a + magok, azok se akadjanak meg. Vagy egy E8-as konfigot tuninggal.

    Kean_Sorbo: A 2. állítást vitatom csak. Magasabb problem-mel amúgy hogyan lehetne magasabb a sebesség? Teszteltem én kevesebbel, és akkor sem lett kevesebb az eredmény. Sajna most nincs ilyen gépem, hogy megnézzem. Attól, hogy akár 30 körön át lefut a LinX, még nem biztos, hogy egy beállítás optimális.
    Hogy a beállításai tökéletesek-e, azt akkor lehetne megtudni, ha mindenben adna egy kis feszt a rendszernek, és nem nőne a műveleti sebesség, mert akkor biztosan nincs hibajavítás.

    potyi23: Most már egyiket sem, 1 hónapon belül itt vannak az újak és jobbak.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák