Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz RetepNyaraB #30042 üzenetére

    Azért kérdeztem, mert 4-6GB között én nem tapasztaltam hibahatáron túli eltérést, jelentősen kevesebbel meg nem teszteltem, mert annak nem látom értelmét, hiszen nem mutatja meg a stabilitást. Nem látok problémát egy értelmes vitát illetően.
    Könnyen előfordulhat, hogy kisebb problémával kevesebb a processzor hibajavítása, hiszen nincsen annyira leterhelve a rendszer, de ennek mondjuk pont gyorsítania kellene a számítási teljesítményt. Én mindenesetre azt javaslom mindenkinek (sztem próbáld ki majd te is), aki belőtt egy stabil tuningot, hogy próbáljon meg egy kis feszültségemelést, mert másképp nem nagyon lehet letesztelni a proci hibajavítási faktorát. Sőt, nem is kell feltétlenül megvárni a 20 körös stabilitást, mert ha az első néhány körben szignifikánsan magasabb a számítási sebesség, mit az alacsonyabb feszen, akkor úgyis szükség volt arra a feszültség-emelésre, így jelentősen csökkenthető a tesztelésre fordított idő.

    Kean_Sorbo: Talán mert kiderült volna, hogy nem azonos feszen dolgozott a processzor? :F De mindegy, ha nem akarsz, ne küldj képet, nem olyan kardinális kérdés ez. :R

    potyi23: Persze, jó az öreg a háznál, főleg, ha ilyen izmos. :) Ha viszont venni kell, én olcsóbban találtam 3570K-kat, 3770K-2600K viszonylatban hasonlót tapasztaltam. Mondjuk ha lesz tuning, a 2500K biztosan jóval kevésbé melegszik.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák