Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sch_a

    addikt

    válasz Teodor52 #9656 üzenetére

    Ez csak a második notebook-om, nem is hiszem hogy lesz több, csak a tanulás miatt kellett asztaliról váltanom. Úgyhogy igazából sok viszonyítási alapom nincs. Olyan gépet kerestem viszonylag jó árban, amivel játszogatni is tudok valamennyit.

    Az már egy mínusz volt nálam, hogy lemez nem jött a géppel, minden drivert egyenként kellett letölteni, kicsomagolni, telepíteni. Képeken nem igazán tetszett a gép külseje, de élőben kellemes meglepetés volt, szerintem jól néz ki. Kinyitva már kevésbé szép, a billentyűzet ránézésre kicsit gagyinak tűnik, de viszonylag kényelmes gépelni rajta, azért az Acer-é jobb volt. Sajna a PageDown-al van valami, furán áll, besüpped a bal felső sarka, de hát ez a te szempontodból nem nagyon számít, összeszerelésnél történhetett valami. Tapipad egész jó, a gombjai is, mondjuk az borzalmas volt az Aspire-ön. Maga a gép nem valami masszív, kívülről kis nyomásra is nagyon hajlik a fedél.

    Két közeli ismerősöm is vett mostanában notebook-ot, i3+GT520 kombóval. Azt olvastam, hogy a 6540G2 jobban teljesít játékok alatt. Nos ezen a téren kicsit csalódtam, a régebbi játékok borzasztóan futnak, valószínűleg azért, mert nem igazán támogatják a dual graphics-ot, de ha kikapcsolom akkor se javul semmit. Újakkal nincs gond, hozzák az előbb említett i3-as gépek szintjét. Amit észrevettem, hogy haveromnál jóval gyorsabban töltött be az F1 mikor LAN-oztunk, kb. feleannyi idő alatt mint nálam, nem tudom mitől lehet ez.

    Driverekkel is harcolok kicsit, VGA-val ugye az említett csíkozódás a problémám, a hangkártya driverével pedig a balansszal akadnak gondok.

    Amit még meg tudok említeni, hogy a beépített hangszóróktól nem vagyok elájulva, a webkamera meg förtelmes. Persze mindkettő az előző gépemhez viszonyítva.

    Amin még nevettem, hogy ez a nem földelt tápkábel is elég gagyi hatást kelt.

    Ez a dual graphics még nem igazán kiforrott dolog, remélem a jövőben azért több előnye is lesz, mint jelenleg. Így két hét használat után, nem vagyok benne biztos hogy megint ezt venném, de annyira nem rossz gép ez.

    (ha már ennyit írtam akkor elfér ez is: L750D-16k, csak hogy megtalálják keresővel is, ha valakit tapasztalatok érdekelnék a típussal kapcsolatban)

    Szerk.: Az EU-son keresd!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák