Veletech 2013: élő közvetítés

Indul a Veletech 2013!

Délelőtt 10 órakor, immáron második alkalommal nyitotta meg kapuit a Veletech kiállítás. A Mobile Meetingből formálódott kütyüexpónak idén a Millenáris B épülete ad otthont, aminek kapujában már nyitáskor hatalmas sor kígyózott (update 12:00: a bejutás már folyamatos). Ne feledjétek, hogy az eseményhez mobil applikáció is készült, ennek letöltéséhez ITT találtok információkat!

A kiállítás alsó szintjén a számos mobilos kiállító mellett PC-s részről többek között a Cooler Master és az MSI képviselteti magát, mely gyártók sajtótájékoztatót is fognak tartani a délután. Ezekről természetesen külön-külön is beszámolunk.

De nem csak sajtótájékoztatók lesznek, hanem a nagyközönség számára is tartanak a kiállítók nagyobb előadásokat, amit bárki figyelemmel kísérhet a látogatók közül.

Samsung előadás
Samsung előadás

Természetesen a kiállított termékek megtapogathatók, és ha olyanok, akkor kipróbálhatók, és persze kérdezni is ér a felkészült hostessektől és a cégek képviselőitől.

Termékek test- és kézközelből...
Termékek test- és kézközelből...

Mobilkommunikációs témakörökről társoldalunkon, a Mobilarénán lehet tájékozódni.

Közvetítésünk folyamatosan frissül, a nagyobb eseményekről, például a galérián zajló moddingversenyről és tuningshowról témakörökre bontva a cikk többi oldalán számolunk be.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés