Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cycus

    újonc

    válasz Bondi #4685 üzenetére

    Nagyon köszönöm a gyors választ! :)

    Engem a live-in dolog érdekelne, megköszönném, ha esetleg arról tudnál némi infot gyűjteni. :) Meg pl. hogy melyik céggel érdemes szerződni.

    A neten van fent pár "élménybeszámoló", de azok többnyire egy bizonyos magyar cég megbízásából íródtak, úgyhogy nem bízok bennük teljesen.

    Nekem szerencsém volt anno, egy családnál húztam le az 1 évet, egy elit kis faluban, bár nem a világvégén, csak Surrey-ben. Igaz, kocsit is kaptam, amiért nem kellett fizetnem. Bulizni ugyan sokat innen nem jártam, de megvolt a maga szépsége annak a környéknek is.:) Pl. színtiszta angolok között sajátíthattam el a nyelvet. :)

    Őszintén szólva, leginkább azért gondolkodom a live-in care dolgon, mert nem nagyon merek ebben a válságos időszakban a bizonytalanba belevágni, és így legalább az albi dolog is meglenne oldva a kezdetekben. Nyelvsuli nélkül kihúzom egy ideig, oda már jártam annak idején is, meg a klienssel úgyis beszélni kell egész nap.

    A nyelvtudásommal lehet, hogy kapnék jobb melót is, de itthonról ez úgyis kizárt. Amúgy meg jogász vagyok, de a diplomámat ott kb. kitehetem a wc ablakba. Persze, ha esetleg valaki tud nekem valami tuti melót, azt szívesen veszem.:) Mondjuk szálloda recepció, vagy ilyesmi.

    Az idősek otthona az totál kizárva. Eleve nem számoltam vele, de mióta olvastam a Stonhenge kútja c. könyvet (egy magyar ápolónő tapasztalatai egy ilyen intézményben), azóta meg pláne. :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák