Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Carasc0

    őstag

    Nagyon köszönöm itt a SSD szakik által készített ismertető cikkeket. Nagyon olvasmányos, tényleg ez által a lehető leghatékonyabban lehet beüzelemi bárkinek, bármilyen vásárolt SSD-jét. Tudom hogy a tesztek senkit nem érdekelnek, mert nem ezért vesznek SSD-t, de mégis, hacsak egy kicsit is, de valamit sugallnak. Épp néztem kb 10 féle online tesztet, ahol elsősorban a SATAIII-as 120GB-nál nagyobb SSD-ket mérettették meg. Nekem ami lejött így elsőre hogy az OCZ Vertex 3 Max IOPS 240GB-os darab szinten mindenütt nagyon erős mezőnyben volt. Kár hogy ilyen drága én biztos ezt venném.

    Viszont érdekelne hogy ha ez a darab tényleg a legtöbb írási/olvasási teszteken ilyen erős, akkor a kis tesója is a 120GB-os is? Néztem az árakat. Ha mennyiség/teljesítményt nézek, akkor szerintem a legjobban a Vertex 3 240GB-os éri meg a legjobban. Utána jönne a Corsair GT 240Gb. Ha nem nézem a kapacitást, akkor szerintem a OCZ Vertex 3 MI 120GB a nyerő.

    Ezek közül ti melyiket választanátok ha tegyük el a pénz nem számítana? (kiemeltem a választani kívánt eszközöket)

    Én szeretnék többévre vásárolni, gyors és megbízható SSD-t ami mindenképp támogatja a TRIM-et. Ez a cél, és ebből kifolyólag jön a fenti kérdésem! :R :R

    [ Szerkesztve ]

    Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!

Aktív témák