Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • flymi

    addikt

    válasz gabor9991 #22036 üzenetére

    Na ja. :B Csak legalább szépen csinálták volna meg...

    Újabban szeret a kocsi maga alá piszkítani. Vagy az ablakmosó tartály lett lukas/repedt vagy a cső.
    Majd meg kell nézzem, mert nem győzöm utántölteni.

    A váltó bovdent külön lehet cserélni? Próbálnám a lötyögős sebváltót kijavíttatni, de nem akarok feleslegesen összevásárolni hozzá mindent. (Kaphatnék bontott kulisszaházat és/vagy komplett váltót is, de ha egy bovdencserével is feszessé lehet tenni akkor nem költenék rá többet.)

    Tavasszal első lámpák + kasztni polír tuti esedékes lesz és szeretném egy alváz és üregvédelemre is befizetni. Nincs átrohadva az alja, csak felületi rozsda van de ahogy írtam is korábban szeretném ha 8-10 év múlva is egyben lenne.
    Szintén tervben van, h amint jó idő lesz (május környéke) kiszedem az üléseket és eltüntetem a rozsdát a sínekről vagy addig szerzek bontóból másikat. Elvileg ez vízkárra utal + alapos teljeskörű belső takarítást is eszközlök, a kárpit alatt is.
    (Vagy talán sokáig állt lehúzott ablakkal, mert az ajtópanelben is rozsda van, viszont maga az ülés fém szerkezete nem rozsdás és az ülésekkel nincs gond. A szőnyegen sem látszik semmi ami vízkárra utalna, csak a sín rozsdásodása és az ajtóban lévő rozsda gyanús.)

    /// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

Új hozzászólás Aktív témák