Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Horka1

    tag

    :DDD

    Írjatok még valamit. Büszke vagyok rá, hogy ennyire kötődtök érzelmileg a módszeremhez, és még javaslataitok is vannak, hogy mivel lehetne bővíteni a repertoárt. Mondjuk a Capoeira kissé messze áll a bázis-mozgástól, de a Jitsu valóban bele kerül :))) Mivel egy komplex vingcsun alapú "MMA" rendszert akarok összerakni így elengedhetetlen, hogy dobások és földharc ne legyen benne.

    Azonban ha a vallásos bigottságból és az irigységből kilátnátok, és a leghalványabb fogalmatok lenne arról, hogy a vingcsunnal milyen lehetőség is van a kezetekbe, és nem volnátok szolgalelkűek, ami hozzá köt benneteket egy vezetőhöz, "mesterhez", aki fogja a kis fiúcskák kezét, nehogy eltévedjenek a játszótéren, akkor már rég megcsináltátok volna a saját rendszereteket.

    Az más kérdés, hogy mennyire sikerül elterjeszteni, de legalább önmagatoknak hasznára lehetnétek... Így marad nektek a háborgás, az irigység és a köpködés, amivel aligha tudtok rám hatást gyakorolni :))) És én köszönöm, hogy már megint az én módszeremről beszélhetek, nektek köszönhetően :DD Segítitek a munkámat :C

    [ Szerkesztve ]

    Teremtsd meg az okokat, az eredmények pedig majd természetes módon következnek! http://hajdufighting.blogspot.com/

Új hozzászólás Aktív témák