Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shalafi66

    veterán

    válasz bkercso #36012 üzenetére

    Sztem pont értelmetlen, mert egy 10kHz-es mérési frekvenciával semmit nem látsz se a kondi se a tekercs viselkedéséből. Még saccolásnak is kevés. Ilyenekre inkább ne bízza magát aki hangváltót épít. :D Mert meglepetések fogják érni, és kérdezheti majd a fórumban, hogy miért nem működik.

    Őszintén szólva, mivel semmi biztos infó nincs, úgyis nulláról kellene végigmérni az egészet, kezdve a hangszórókkal, dobozzal, szűrők működésével, anélkül, műszaki szempontból nézve, teljesen értelmetlen a cserélgetésekbe belekezdeni, a kis LCR mérő műszerrel is. Max. lelki nyugalmat hoz, vagy a kísérlezetés izgalmát, de előrelépést (objektíven) biztosan nem.

    #36013bkercso
    :D
    Vagy kérdezzük meg a telefonos jósnőt.
    Kb. ennyi infót a kártyákból is kiolvas. Nem hinném, hogy bármennyire releváns, hogy neked egyszer mi tetszett. Max. számodra, de így random hangváltóval, tök más hangszórókkal, más helyiségben, szerintem értékelhetetlen a korábbi tapasztalatod (senki nem mondja meg, hogy annakidején, mit és miért és mikor hallottál, esetleg tényleg csak a jósnő).

    #36006Krissz80
    Hja, ha már fejlesztés, amit a drága kondikra költenél, inkább a helyiség/környezetre fordítsd, vszeg több haszna lesz (sokkal).

    12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25

Új hozzászólás Aktív témák