Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • killbull

    aktív tag

    válasz shalafi66 #36113 üzenetére

    A "subvoice cikknek semmi köze a HG2,5-hez. :)" mondatot semmilyen kontextus nem kíséri, és nem magyarázod meg, hogy miért állítod ezt. Ennek eredményeként nem érthető, hogy miért tartod ezt fontosnak vagy miért kritikáznád.

    A "HA20/12K rosszabb hangszóró, mint a HA20-484 vagy -569. Nincs összefüggés a hab- vagy gumiszél és a hangszóró jó/rossz tulajdonságai között. :)" mondatban azt állítod, hogy a HA20/12K hangszóró rosszabb, de nem magyarázod meg, miért. Ugyancsak kimondod, hogy nincs összefüggés a hab- vagy gumiszél és a hangszóró jó/rossz tulajdonságai között, de nem részletezed, miért gondolod így. Hiányoznak a hozzáértést vagy az adott témában való tájékozottságot alátámasztó érvek.

    Az "#36107killbull" válaszban azt állítod, hogy az adott mérések nem a felhasználó hangszóróiról készültek, és ezért nem használhatók. Ezt követően kijelented, hogy a felhasználó számítása nem jó, de nem magyarázod meg, miért. Ajánlod, hogy olvassa el a Subvioce oldalát, de nem vázolod fel, hogy miért tartod azt releváns forrásnak. A mondat kritikát tartalmaz, de nem nyújt meggyőző érveket vagy információkat.

    Az "#36108killbull" válaszban elmondod, hogy ismered a Subvioce-ot és dolgoztál velük közös projekten. Ugyanakkor azt is állítod, hogy a cikk nem releváns a felhasználó hangszórói szempontjából. Hiányoznak azonban a részletek és az érvek, amelyek alátámasztanák a relevancia hiányát.

    Ott vannak a frekvenciagörbék kiszámolva oktávonként, és külön cikk ami mutatja mi oldotta meg azt a csodálatos Videoton domeot amit 30+ éve nem sikerült egyenletes átvitelre alakítani. Vicces ahogy állandóan fényezed magad de semmi konstruktív válasz nincs egyik hozzászólásodban se.

    Szokásos időskori mantra hogy senki semmihez nem ért csak te. A Tények meg ott van az összes képen és a válaszaidban még meg is erősíted hogy önimádó hozzáálláson kívül nem jó semmire, kb ugyan az a szint mint ott 13 éve és sokadjára olvassuk el te mennyire értesz mindenhez, más meg nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák