Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rednifegnar

    senior tag

    válasz mezis #87904 üzenetére

    amikor meg egy leolvasas se megy csak ilyen nyogvenyelosen akkor tulzas ilyet elvarni, plane ha meg nem is erdekuk. mas kerdes hogy ez csak kivulrol tunik egyszerunek en emlexem 15 eve a bme elektro levlistan is mar nagy eszmecserek folytak a hazi betaplalasrol es hogy az mennyi egyeb muszaki gondot jelent a szolgaltatonak meg az aramtermelesnek, a gazeromuvektol kezdve a kulso szolgaltatokkal valo szinkron stb, pedig akkor meg szazad ennyi napelm se volt mint most, plane nem okoscuccok meg villanyauto.

    az meg felmerult bennem mint kerdes, ha valaki 1 nappail oraval kapja a delejt de kozben ez tobb fazison at jon be akkor mikent van az amper limit? mert pl nalunk van egy nappali 16A-es kismegszakito es csokolom, de ha nekik mondjuk 3 fazison at jon be (marpedig 2 biztosan) akkor 2x16A (16A most epp nem tudom mennyi alapban, nalunk meg annyi van).

    ez amugy naluk egy uj epitesu de annyira, hogy a telkeket is nemreg parcellaztak ki valami erdo oldalabol, minden kozmuvet az elmult evben epitettek ki, jelenleg meg ut sincs csak murvaval leszort sartenger. majd megkerdem a megszakitokat (vagyis kerdeztem tole) de benne van egy kulso szekrenyben majd megnezi, elegge antitalentumok delejes dolgokban.

    A camera does not make art, the artist makes art.

Új hozzászólás Aktív témák