Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rednifegnar

    senior tag

    válasz PROTRON #87922 üzenetére

    en arra gondolok, hogy ha naluk 1 oraval de tobb fazis van bekotve akkor kvazi nem 16A a limit hanem 32A (nyilvan fazisonkent 16A, de ha kihajtjak a ket fazist akkor 32A-ig fel tudnak menni 1 oraval fizetve). ugye az alapproblema is onnan eredt hogy csak egy resze nem mukodott a haztartasi eszkozoknek (konkretan a kv fozo) es akkor derult ki szamukra hogy tobb fazison vannak. szoval kb ennyire konyitanak az egeszhez (es sztem a 16A se 16 hanem mar tobb, talan 25A?).

    tudom, hogy ma mar 1x16A eleg karcsu, de peldul nalunk meg mindig ennyi van.
    van vezerelt 3 fazis is de az csak a bojlert hajtja (meg anno a hotarolost amig ki nem dobtam).
    sokaig szerettem volna felemeltetni, de valahogy sosem kerult ra sor. a 16A-et ugy kell nezni hogy nincs mas mellette, nincs gaz se es egy normal 70nm-es lakas + 1 csalad.
    regen eleg soxor csapkodta a megszakitot de aztan szepen megszokta a csalad, hogy ezt kell beosztani, ne menjen egyszerre a mikro, tuzhely, futes, stb. beosztassal kell elni ez egy kvazi onkorlatozas volt, ma mar teljesn jol elvagyunk vele. idei telen sztem meg egyszer nem csapta le. no meg sok mindenen nyaron/osszel valtoztattam visszaszoritottam a fogyasztast. ha nem is ferunk bele a rezsis limitbe de nem csapott oda annyira mint masoknal latom hogy tripla gaz/aram szamlajuk lett.

    A camera does not make art, the artist makes art.

Új hozzászólás Aktív témák