Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SoundON

    tag

    válasz pető bá' #117591 üzenetére

    Ez érdekes, mert a sárga csíbó gondolom tudatosan olyan amilyen. Tehát a gyártó pontosan azt akarja gyártani amit árul és olyan babból és olyan pörkölési profillal ahogy a csibó QC szerint jó (még ha valakinek az szar is) :DDD

    De ez meg olyan termék, amit a gyártó nem ad ki mint jó, mert nekik úgy még nem jó. Hibát találnak benne, aprót, vagy nagyot, szerintük lehetne jobb stb (persze mindezt a saját minőségi szintjükön és nagyon jó zöldekből)

    Tényleg érdekes kérdés ez hogy melyik a jobb :) persze ez alapvetően alma-körte.

    Egy biztos. Nagyon sok (nem akarok neveket mondani) újonnan nyitott pörkölő kávéinál még így is jobb lesz, akik póker arccal adják a vállalhatatlanul hibás pörköléseket, konkrétan kisérleti tételeiket, trendi néven és csomagolásban, természetesen kib@szott drágán. Na ezeknél szerintem semmiképpen se lesz rosszabb, sőőőt...
    Én A CM első tesztpörijében is biztosabb lennék mint az előbb említettek új versenyzők kávéiban És mindez fele vagy harmad áron.

    Kíváncsiságból én is rá fogok menni az tuti!
    Kávés zsákbamacska :)

Új hozzászólás Aktív témák