Hirdetés

Aktív témák

  • Ariadne

    őstag

    válasz dunc #14659 üzenetére

    Most 207k az idei Phanatic, nagyon megemelték az árát idén, ez szerintem gáz, két éve még inflációval együtt is olcsóbbak voltak, kezdenek elszállni... :( Még nagyon új a bicó, párom egyelőre találgatja, próbálgatja, hogy jó-e a méret. 183 centihez a 19-es mintha kicsit kicsi lenne, bár igaz ő általában nagyobb bringákat szeret, mint amit ajánlanak a magasságához.

    Nálam a 17,5-es 2006-os Exquisite tökéletesen szuperál, szürke kisegér külseje van, meg Tektro V-fékje, teljesen jó, megbízható. Pedig sok kiló vagyok... :B Montihoz képest száguldás vele menni, felüdülés a nagy trappoló gép után, és külön imádom a Dual Control fékváltókarokat. Bár most már nem azzal szerelik őket talán, a legtöbb ember nem szereti. :)

    mod: Szerintem egyébként bőven tökéletes az Ex, nekem pl. aszfaltra ennél többre nincs szükségem. Azért mégsem úgy használja az ember, mint egy montit, annál kevesebbet kap a jószág. Nekem elég a V-fék is, legalább könnyebb annyival is. :) Viszont az idei tárcsás Ex, óóó, azt láttam élőben a bringaexpón, az gyönyörűre sikerült, a fehér felnikkel...

    [ Szerkesztve ]

    "In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Aktív témák