Hirdetés

Aktív témák

  • amargo

    addikt

    válasz amargo #23886 üzenetére

    Végül megjöttek a hiányolt emberek, csak kicsit késve. Irgum-burgum, de kárpótolt a tekerés, amiről lesz majd valami infó is később. A rejtélyre is fényt derítek, hogy miért írtam, mert azt gondoltam, hogy megint írni fognak később a fórumra valami közbe jött vagy bármi. De nem így lett. :)
    A telefonom meg okosított és tud szépen netre mászni(hsdp-an) megfejelve egy okos operával, ami lehetőséget adott a bejegyzés megírásának.

    (#23897) Xantomas: Igaz csak '09 es hidrós a fékem, de nagyon jó! Csak levegős, vagy kevés olaj van a hátsóban, ez már a 2. túra volt így, hogy a markolatig tudtam húzni, noha legközelebb már Meme-hez viszem szervízelni, de ezt még nem tudom mikor.

    Igazából 1-be még soha nem voltam (nincs meg a technikám, hogy olyan emelkedőn már feltudjak menni), a legtöbbet vagy 1-5 vagy 2-5 környékén tekerem ki. De persze egy trekkingnél más a helyzet.

    A váltóm is Shadow, ma meg is fejtettük, hogy ez mit takar. Így ha kérdezel róla 2 túrányi tapasztalatot tudok írni ezekről :)

    (#23898) Dirtyz: Egyik túrára sem jöttél. Noha sokszor megálltunk(bár így valószínűleg nem is élvezted volna), de legalább tanulhattam volna valamit technikát.

    “The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”

Aktív témák