Hirdetés

Aktív témák

  • Xantomas

    őstag

    válasz Ariadne #23918 üzenetére

    Aznap épp nem volt rajtam, mert reggel teljesen kómásan indultam el. Háromszor is visszafordultam, mert először otthon hagytam a kesztyűm, majd a pénztárcám a belépőkártyámmal. Aztán eszembe jutott, hogy nem hoztam a bögrém, így azért is visszamentem, de letettem a sisakot. Akkorra már sík ideg voltam.

    Teljesen jó az útvonal, de ahogy emlékszem hosszabb is amit leírtál. A te útvonalad elején, inkább Törökbálintra szoktam tekerni. Én meg annál lustább vagyok, inkább felmegyek az emelkedőn, minthogy kikerüljem, de egysebivel jobbnak tűnik a kerülő út.

    (#23914) ludsimon
    Nem is kellenek új küllők, mert a gyárit kéne inkább visszatenni. Azok már legalább megnyúltak, és tovább nem deformálódnak szakadás előtt, nem kell annyira újra centrírozni fűzés után pár km-rel. Majd akkor cseréld, mikor eltörik valemelyik.

    Viszont teljesen hülyeség új felnik venni. Sokkal, de sokkal jobban jársz, ha szétkapod a kereket, kiárulod belőle az agyakat, és a felnit külön (aki fixizik, annak nem kell a fékfelület) és azt a pénzt hozzá dobod egy gyárilag fűzött kerékhez, amit éppen nagyobb akcióban lehet kapni.
    Tessék két példa:
    Mavic
    Shimano
    Jobb, könnyebb, erősebb. Mi kell még?

    Mellesleg az Alexrims sosem volt az a húde nagyon megbízható, és neves gyártó. Inkább Mavic, Ambrosio, Shimano, stb...

    Attól függetlenül, amennyit te használod a bicajt, ezek is örök élet +1 napig foknak élni, nem éri meg ennyit beleölni.

    "Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Aktív témák