Hirdetés

Aktív témák

  • Ariadne

    őstag

    válasz tr00p3r #5796 üzenetére

    Budai-hg. lesz csak szerintem, viszont szeretnék mindkét nap menni. Szombaton még körbe kell járnom egy-két keróüzletet párommal cipőt lőni meg azt a nyamvadt kamáslit visszavinni, szóval valszeg csak délután olyan kettő körül tudok (tudunk) indulni is valamerre. Muszáj jeleznem, hogy a Speci nem adott edzettséget, tényleg nagyon lassú egyed vagyok, pl. kéken a vitorlázóra nem tudok még feltekerni. De folyamatosan próbálkozom. :)

    Tervezett kör egyébként indulástól függően a szokásos edzőköröm (köröcském :) ) : Szilágyi E. fasor - kék montis jelzés - kéken vitorlázó (sajnos elég tolós még :B ) - tovább Árpád-kilátó - ott legurul aszfalton vagy lemegy vissza a sorompóhoz a kék montis elején (útbaesik a több száz éves libanoni cédrus meg pár dühös kutya).
    Ha kicsit több az idő: Szilágyi E. - fel Budakeszi út felé, de az Árnyas úton (az már megy egyben) - Budakeszi mellett jelöletlen földúton fel Janihegyig, majd asszem sárga kereszten (vagy piros kör?) Janihegy teteje, ugyanott vissza, Hárshegyen át, sárgán le, és folyt. köv. mint előző.

    :)

    [ Szerkesztve ]

    "In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Aktív témák