Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41635072

    törölt tag

    válasz Tapsi #24997 üzenetére

    Azért nem igazságos, mert aki nem részesül belőle, azzal egy életre kib*sztak. Elég igazságtalan, hogy rengeteg értelmes fiataltól elvették a saját ingatlan lehetőségét, hogy tömegével támogassanak meg tanulatlan, rém buta, nulla eredményt és erőfeszítést megtett embereket. Ez elég gusztustalan. Hogy Jani a senior mérnök egy panelgarzonért is egész életében gürizhet, míg Dezső a falusi részeges 3 gyerekes csokkirály egy csettintésre ingatlanhoz jutott. Dezső ezért semmit sem tett, nem járt egyetemre stb, csok felvétele után 1.5 évvel már rég külön él Julcsától, csak papíron nem válnak el. Szétesett nem létező abúziv jojó “családban” felnövő viselkedészavaros, szellemileg fejletlen, elhanyagolt gyerekek, ezt adják cserébe.

    Te is azóta vagy ilyen nagy támogatáspárti, mióta érintett vagy benne, és nem csak saját családod részéről.

    Valahogy mindig te akarod definiálni az igazság fogalmát, mindenki más meg buta…

    Szerk: Elég szar volt úgy eltölteni a huszas éveim, hogy folyamatosan kiárazódtam a piacról, tejesen belecsömörlődtem anno. Pedig mindent megtettem, becsülettel tanultam, dolgoztam. Közben meg a mindenhonnan, középiskolából is kibukott, drogos, többnyire munkanélküli (igénylés előtt elmentet azért 3 hónapot kubikolni) volt osztálytársaim meg hopp házhoz jutottak, se hitel se semmi. Ajándék ház. Aki meg nem élt vele, mert egyetem után nem akart egyből a semmibe szülni, annak ez meg egy életre szóló hitellel is elérhetetlen. Akárhogy nézem, ez mocskosul igazságtalan.

    De folytathatnám, hogy hányan vettek ebből befektetési ingatlant… Az is biztos igazságos valami általad definiált alternatív univerzumban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák