Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t1

    addikt

    válasz Tom1939 #107744 üzenetére

    Megjöttem :)

    3 autót volt szerencsém kipróbálni egymásután.

    Vitara 1.6 2WD
    SX4 S-CROSS 1.6 2WD
    Swift 1.2

    A Vitara 1.6 GL felszereltségű volt, külsőleg mindenki döntse el, hogy tetszik vagy nem szerintem kellemes forma, szerkezetileg tényleg jó masszív futómű teljesen rendben volt, úthibákat szépen nyelte és meglepően stabil volt magas építése ellenére is, a motor szerintem pont elég bele alacsony fordulatot nem szereti, de pörgetve megjön az ereje teljesen használható a mindennapokban, ugyanez a motor az SX4-ben érzésre sokkal jobb volt, ha Vitarát vennék lehet dízel lenne. Amúgy a belseje kicsit vicces (pedig kedvelem a suzukit) műanyagáradat az egész hátsó ajtókárpit nincs az egész egy fröccsöntött műanyag, amúgy hátul is kényelmesen elfértem.

    SX4 jobb volt ua motorral, futóműve kellemesebb elöl hátul nagyobb hely, picivel kisebb csomagtartó ha most vennék ennyiért Suzukit biztos az SX4 nyerne pedig a formája annyira nem jön be mint a Vitarának de egy sokkal jobban összerakott autó szerintem mint a Vitara.

    Amúgy visszaültem a Mazda 323-amba, és teljesen megvoltam elégedve hogy semelyik sem tud annyival többet mint amennyibe kerülnek sőt...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák