Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bitpork

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz DeFranco #111185 üzenetére

    Nem tudom cáfolni a szerelők gyakoriságával kapcsolatos meglátásod, ez így igaz. Ugyanakkor az állapotfelmérés szent papírja ad biztonságot, a csaós meg semmit. Fejszámolás: havi min 50k a Domira a csaó egy ismertebb csalónál szervezetnél. Teszem azt fizetem 2 évig, eseménymentesen. Ami 1.2 millió. Amikor jön a

    akkor a csalásra szakosodott szervezet, elkezdi amortizálni az autóm alkatrészeinek az értékét és felajánl 70-80% térítést. Na ez nem kell. Ugyanakkor ha egy főalkatrész hibáját az átvizsgáláskor nem írták fel, lehet kérni az eredeti állapot visszaállítását. Bonyolult, macerás de több az esély rá mint ha ez nem lenne.

    Neked meg nem azzal volt mákod hogy itt volt két olyan ember aki segített, mert az inger a többségben meg van arra hogy odaálljon a másik mögé, hanem hogy az adott típussal kapcsolatban volt elég tapasztalatuk. Mert ha Pl Mágus2 vagy VR6Fan segítene valakinek VAG csoportos autó választásban , akkor az legalább olyan jól sülne el mint a Te vásárlásod.

    És ahogy olvasom abban te is egyet értesz hogy túl sok a találgatás és hallomás, míg a valós tapasztalat és hozzáértés - függetlenül a szándéktól- macisajtos brummogás magasságát veri esetenként.
    :K

    Szegény Kalandor is tuti bekönnyezett párszor :)

    https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák