Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Atlantis #128129 üzenetére

    Jol beszelsz, ez is az. Sot, ez mar az ujabb, ahol az also lanckerek a fotengelybol van kimunkalva. Ha a user nem veszi eszre idoben, hogy a megnyult lanc csorog, akkor elnyirja mindket lanckereket, ami nem olcso.
    Ha ilyet veszel, akkor vetel elott az atvizsgalason meg kell nezetni a lancot. Ha nincs vele gond, meglehet venni, minden szerviz alkalmaval csekkoltatni kell. Aztan ha egyszer csereerett lesz, az sem a vilag vege.
    Ha megnyult, akkor az egy jo alkupoziciot ad. Maga az uj lanc 250k beszerelessel, ami mar erositett, es nem nyulik meg. Ilyenkor fennallhat a lanckerekek kopasa, ami csereje koltsegesebb, es azt mar nem vennem meg. Az ellenorzese kb fel ora, csak a burkolatokat kell leszedni. Es egybol megmondjak a lanc es lanckerekek allapotat.

    A legjobbat ugy ertettem, hogy fogyasztasban, teljesitmeny leadasban, karakterisztikaban veri a mezonyt. A porlasztok birjak a strapat, turbo is hosszu eletu, ha a user vigyaz ra. Az automataja megbizhato, igaz nem egy szuper gyors dsg, de valamit valamiert.

    Tehat nincs veluk semmi gond, csak korultekintonek kell lenni a vasarlasnal.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák