Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Criton

    veterán

    Nem is az volt a bajom, hogy mellettem elhúzott a Jog felfele menet, hanem az, hogy mellém állt és mosolygót egyet a robogós, majd gáz és úgy elhúzott mellettem mint a szél, az autósok őt nem kerülték...

    Ha már 200ezerért eltudnám adni jó lenne... de kéne valami viszonyítás komolyan, hogy ne bukjak többet :( Az Aprilia Sr is tetszik, de azért kipróbálnám emelkedőre feljövetel pld.

    (#23691) jozsi252 : nem kellett meggyőzni, de egyszerűen nem értem, hogy ezek hogy kaphatnak engedélyt robogó gyártásra:F 10-15km/h csalás felfelé azért nagyon durva, az üzemanyag-kijelző meg persze még mindig fos! :W
    Valamint az üzemanyag tartályhoz odaírják, hogy KB 5,5liter, körülbelül, érted:F Nem tudják hány literes a tank amit beletesznek:F:F Valamint az szerintem max. 3,5literes egyébként.

    (#23693) zso79 : ha minden igaz holnap már mehetek dolgozni, és az útba esik nekem hazafele jövet is, de kocsival megyek, mert ezzel a robogóval tuti többet nem, félek rajta mikor mi krepál be, és komolyan nincs kedvem 50nél taknyolni egyet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák