Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Criton

    veterán

    válasz zso79 #23709 üzenetére

    Volt szerencsém egy másik Motowelles emberkével beszélni (EGU fórumról) aki szintén gyufát dobna a tankba. Nos, vett egy Magnet Sportot, (érdekes az emberek többségét erre beszélik rá), futár, ezért ő már a megvételkor kérte, hogy vegyék ki a "korlátozást", megtették, a garancia ott is repült.
    Úgy 170km megtétel után a hengere vagy mi besült mert utólag kiderült, hogy nem kapott elég olajat (és ahogy látom, nekem sem fogy úgy az olaj ilyen terhelés mellett mint ahogyan sokan írják, hogy a 2T zabálja az olajat), megállt a hátsó kerék, és repült egy csodaszépet, 1hét kórház...

    Mondjuk elmondta, hogy futár létére elég sokat nyelezte mert időre ment, és ahogy értettem, a 170 neki egy nap vagy fél nap alatt sikerült, szóval olyan sokat nem élvezte a motort.

    Ezért a bizonytalanság...

    SZERK: mint ha én írtam volna de nem, egy másik bejegyzés:

    Én nem tudom milyennek kellene lennie egy 5LE -s motornak de gyanitom ennél erősebbnek. Alig indul el, gázreakció nulla. Húzom a fülét és néhány másodperc mulva nagy nehezen elindul.... Ha hirtelen kell kigyorsitani, életveszélyes. Lejtőn alig megy fel, mindig az az érzésem, na most áll meg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák